8 خاصیت شگفت انگیز جعفری+ آشنایی با خواص جعفری برای سلامتی

8 مزایای سلامتی چشمگیر و کاربرد جعفری

جعفری گیاهی گلدار بومی مدیترانه است. دو نوع متداول آن برگ فرفری فرانسوی و برگ تخت ایتالیایی است.


با گذشت سالها از جعفری برای درمان شرایطی مانند فشار خون بالا ، حساسیت و بیماریهای التهابی استفاده می شود (منبع 1Trusted).


امروزه از این گیاه به عنوان گیاه تازه گیاهی یا ادویه خشک استفاده می شود. به رنگ سبز روشن و دارای طعمی ملایم و تلخ است که با بسیاری از دستور العمل ها مطابقت دارد.


جعفری که اغلب به عنوان یکی از قوی ترین گیاهان مبارزه با بیماری نامیده می شود ، ارزش غذایی زیادی را ارائه می دهد و مزایای سلامتی بالقوه زیادی را به همراه دارد (منبع 2Trusteded).


در اینجا 8 مزیت چشمگیر سلامتی و استفاده از جعفری آورده شده است.


1. حاوی بسیاری از مواد مغذی مهم است

جعفری بسیاری از مواد مغذی را از آنجایی که افراد گمان می کنند ارائه می دهد.


یک فنجان 1/2 (30 گرم) جعفری خرد شده خرد شده (منبع 3Trusted) فراهم می کند:


کالری: 11 کالری

کربوهیدرات: 2 گرم

پروتئین: 1 گرم

چربی: کمتر از 1 گرم

فیبر: 1 گرم

ویتامین A: 108٪ از میزان مصرف روزانه مرجع (RDI)

ویتامین C: 53٪ از RDI

ویتامین K: 547٪ از RDI

فولات: 11٪ از RDI

پتاسیم: 4٪ از RDI

این گیاه سرشار از ویتامین های زیادی است ، به خصوص ویتامین K ، که برای لخته شدن خون و سلامت استخوان ها لازم است (منبع 4Trusted).


جعفری همچنین منبع مهمی از ویتامین های A و C است - مواد مغذی مهمی با خاصیت آنتی اکسیدانی (منبع 5Trusted).


علاوه بر این ، کالری بسیار کمی که هنوز پر از عطر و طعم است ، به عنوان یک ماده عالی کم کالری برای بسیاری از دستور العمل ها ، بسیار کم است.


خلاصه

جعفری گیاهی کم کالری و مغذی است. از نظر سرشار از ویتامین K ، A و C بسیار غنی است.

2. سرشار از آنتی اکسیدان ها

جعفری حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان های قدرتمند است که می تواند به سلامتی شما کمک کند.


آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که از آسیب سلولی از مولکول هایی به نام رادیکال های آزاد جلوگیری می کنند. بدن شما برای حفظ سلامت مطلوب به تعادل سالم آنتی اکسیدان ها و رادیکال های آزاد احتیاج دارد (منبع 6Trusted).


آنتی اکسیدان های اصلی جعفری (7 منبع معتبر ، 8 منبع معتبر ، 9) هستند:


فلاونوئیدها

کاروتنوئیدها

ویتامین سی

این گیاه معطر به ویژه در کلاس آنتی اکسیدان ها معروف به فلاونوئیدها بسیار غنی است. دو فلاونوئید اصلی شامل میریستین و آپیژنین است.


مطالعات نشان می دهد رژیم های غذایی سرشار از فلاونوئیدها ممکن است خطر ابتلا به شرایط شما ، از جمله سرطان روده بزرگ ، دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی را کاهش دهند (10Trusted Source، 11Trusted Source، 12Trusted Source).


بعلاوه ، بتاکاروتن و لوتئین دو آنتی اکسیدان شناخته شده به عنوان کاروتنوئیدها هستند. بسیاری از مطالعات میزان مصرف بیشتر کاروتنوئیدها را با خطر ابتلا به برخی بیماریها از جمله سرطان ریه مرتبط می سازد (منبع اعتماد 13).


ویتامین C همچنین دارای اثرات آنتی اکسیدانی قوی است و نقش مهمی در حمایت از سلامت سیستم ایمنی و محافظت در برابر بیماری های مزمن دارد (منبع اطمینان 14).


جالب است که جعفری خشک شده ممکن است در آنتی اکسیدان ها نسبت به جوانه های تازه بیشتر باشد. در حقیقت ، یک مطالعه نشان داد که گیاه خشک 17 برابر آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به همتای تازه خود دارد (منبع 7Trusted).


خلاصه

جعفری حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان های قدرتمند است ، که ممکن است به جلوگیری از آسیب سلولی کمک کرده و خطر ابتلا به برخی بیماری ها را کاهش دهد.


3. از سلامت استخوان پشتیبانی می کند

برای سالم ماندن و قوی ماندن استخوان های شما به مقدار ویتامین ها و مواد معدنی معینی نیاز دارد.


جعفری سرشار از ویتامین K است - یک ماده مغذی اساسی برای سلامتی استخوان ها. یک لیوان 1/2 (30 گرم) 547 درصد از RDI (منبع 3Trusted) را تأثیر می گذارد.


ویتامین K با حمایت از سلولهای سازنده استخوان به نام استئوبلاست به ساخت استخوان های قوی تر کمک می کند. این ویتامین همچنین پروتئین های خاصی را فعال می کند که تراکم مواد معدنی استخوان را افزایش می دهد - اندازه گیری میزان مواد معدنی موجود در استخوانهای شما (منبع 15Trusted).


تراکم استخوان مهم است ، زیرا تراکم استخوان پایین استخوان با افزایش خطر شکستگی - به ویژه در بزرگسالان مسن همراه است (منبع 16Trusteded).


برخی از مطالعات نشان می دهند که خوردن غذاهای پر ویتامین K ممکن است خطر شکستگی را کاهش دهد. یک مطالعه نشان داد که مصرف بیشتر ویتامین K با 22٪ خطر شکستگی کمتر است (منبع 17Trusted ، منبع 18Trusted).


رژیم غذایی معمولی ویتامین K ممکن است زیر میزان لازم برای بهبود تراکم مواد معدنی استخوان و کاهش خطر شکستگی باشد. بنابراین ، خوردن غذاهایی مانند جعفری ممکن است به نفع سلامتی استخوان باشد (منبع اعتماد 19).


خلاصه

جعفری سرشار از ویتامین K است که یک ماده مغذی اساسی برای سلامتی مطلوب استخوان ها است. خوردن غذاهای سرشار از این ماده مغذی با کاهش خطر شکستگی و بهبود تراکم مواد معدنی استخوان مرتبط است.

4- حاوی مواد ضد سرطان است

جعفری حاوی ترکیبات گیاهی است که ممکن است اثرات ضد سرطان داشته باشد.


استرس اکسیداتیو - شرایطی که با عدم تعادل در سطح آنتی اکسیدان ها و رادیکال های آزاد مشخص می شود - با ابتلا به برخی بیماری های مزمن از جمله سرطان همراه است (منبع 7Trusted ، منبع 20Trusted).


جعفری به ویژه سرشار از آنتی اکسیدان های فلاونوئید و ویتامین C است که باعث کاهش استرس اکسیداتیو در بدن شما می شود و ممکن است خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.